9 november 2014
10:00

Nybro IBK

Referat: Gantesbo IBK - Nybro IBK

I säsongens andra match mot Nybro har vi ganska mycket boll mot ett ganska defensivt lag.Vi hamnar mycket i hörnorna och en del enmansanfall. Har 2 st ramträffar får också ett 5-4 läge som inte alls funkar för oss.Får 0-1 emot oss i slutet på första när vi ställer upp alddeles för dåligt på ett frislag.I paus vill jag att vi har tålamod att vänta på lägerna.Men så blev det inte vi går lite för högt med båda våra backar som ger 0-2 i baken. Efter det känns det tungt ,men ett snyggt anfall av Anton och Oliver ger liv i matchen igen!Och sen får Gustav bra utdelning och gör 2 raka mål.Gör att vi får gå ut till 3:de med en ledning med 3-2 som inte står sig mer än 40 sekunder innan Nybro kan kvittera efter vi misslyckats med ett uppspel.Efter 5 minuter lyckas Björka med tur och skicklighet göra 4-3 helt på egen hand.Efter det så tycker jag vi kontrollerar händelserna ganska bra och skapar många målchanser och vinner ganska rättvist med 6-3.Bra idag var att vi lyckas vända 0-2 underläge mot ett Nybro som gör en riktigt bra första halva av matchen.